Gult teet hälsofördelar

Det finns en hel del hälsofördelar med att dricka gult te och nedan listar vi det gula teets fördelar. Gult te är ett lättdrucket te och påminner om grönt te, så är det din cup of tea tycker du säkert om gult te. Vi rekommenderar dig endast att dricka ekologiskt gult te för få slippa få i dig onödiga gifter. KÖP GULT TE

 

 1. Främjar viktminskning
  Skulle du vilja tappa några extra kilo så kan gult te hjälpa dig med det.
  Många studier visat att gult te kan ge dig  förhöjt metabolism och har fettförbränningsförmåga. Polyfenoler och katekiner som finns i gult te ger det sina fettförbrännings egenskaper.
 2. Bra för din lever
  Denna mirakulösa dryck kan hjälpa till vid behandling av hepatit och andra lever relaterade sjukdomar. Studier på djur har föreslagit att gult tes polyfenoler och speciellt en katekin, kan ha restriktiva och hämmande effekter på hepatit (leverinflammation).
 3. Behandlar inflammatorisk tarm
  Har du en irriterad tarm, har man sett att gult te kan hjälpa till att minska inflammation
  Irriteras av de frekventa besöken i tvättrummet? Börja dricka gult te åtföljd av ulcerös kolit och Crohns sjukdom  som två vanliga IBD-typer. Återigen är polyfenoler som har är den magiska ingrediensen som uppvisat sig ha antiinflammatoriska egenskaper.
 4. Förebygga diabetes
  Traditionellt hjälpte gröna och gula teer människor att kontrollera blodsockernivån i kroppen. Studier tyder på att gult te potentiellt kan förhindra typ 1-diabetes.
 5. Behandlar åderförkalkning
  Gult te är fyllt med antioxidanter och polyfenoler och eftersom det delar många likheter med grönt te kan det hjälpa till att förebygga tillstånd som ateroskleros och kranskärlssjukdom.
 6. Sänker kolesterol nivåer
  Gult te har visat sig effektivt minska LDL ”dåligt” kolesterol samtidigt som det ökar HDL ”bra” kolesterol i kroppen. En studie om män som drack gul eller grönt te konstaterade att män som drack gul / grönt te hade lägre blodkolesterolnivåer än de som inte.
 7. Anti-cancerframkallande
  Gult te har många cancerskyddande effekter som flera studier rapporterar. Cancernivåer i Japan och länder där grönt / gult te konsumeras är lägre än i andra länder. Återigen spelar polyfenoler och antioxidanter en viktig roll för att rensa kroppen av cancerceller.En studie visade att kvinnor som konsumerade mest gul / grönt te upplevde en mindre spridning av cancer, särskilt hos kvinnor som var i tidiga cancerfaser.
 8. Har anti-aging egenskaper
  De  höga halter av näringsämnen och antioxidanter gör det möjligt för gult te att bekämpa alla tecken på åldrande, inklusive rynkor och fläckar.
 9. Återfå apetit
  Lång arbetsdagar och onödig stress tar många saker från vårt liv, inklusive vår aptit. Vi går alla igenom den fasen där vi inte tycker om att äta alls, med hjälp av gult te kan du återfå din aptit.
 10. Förbättrar mental snabbhet och skärpa
  Denna distinkta egenskap beror på de rikliga antioxidanterna som finns i detta te.
 11. Främjar livslängd
  Dricker du en kopp gult te varje dag så får du i dig  antioxidanter som förhindrar cell- och vävnadsskador i kroppen, vilket gör dig frisk och främjar livslängd.
 12. Ger starkare ben och tänder
  Att dricka gult te regelbundet har visat sig vara mycket effektivt för att stärka dina ben. Det minskar också smärtan i dina ben samt lederna. Det stärker också dina tänder och förbättrar din tandhälsa.
 13. Sänker riskerna för hjärnproblem
  Ålderdom medför stora risker i samband med större organ, inklusive hjärta och hjärna.bDetta fantastiska typ av te gör vårt blod tunt, vilket ökar blodcirkulationen över hela kroppen. Detta hjälper till att förhindra strokes i hjärnan. . Gult te hjälper också till att öka flexibiliteten hos artärer och vener.
 14. Bra under graviditeten
  Att ha en kopp gul te under graviditeten orsakar ingen skada. Se bara till att ditt intag inte överskrider det dagliga märket på 200 mg.

Biverkningar:  såsom förhöjt blodtryck, ångest och nervositet, liksom gastrointestinal nöd och glaukom.Som med alla andra te som innehåller koffein, kommer en alltför stor mängd av detta te att öka stresshormoner och blodtryck, vilket kan leda till nervositet och kan förvärra ångeststörningar

Gult te Kekecha

Gult te Kekecha

KÖP GULT TE

Sponsrat

1 Comment
 1. […] De många fördelarna med gult te är viktminskning, hudvård, ökad aptit, avgiftning av kroppen, skydd av hjärtat och reglering av matsmältning, läs mer ingående om gula teet hälsofördelar. […]

Leave a reply